№ п/п |
Іс-Шара |
Мерзімі |
Жауапты |
1 |
Тамақтану режимін сақтау |
апта сайын |
ТЖ ұйымдастырушы |
2 |
Табиғи тамақтану нормаларын сақтау |
ай сайын |
Комиссия мүшелері |
3 |
Дайындалатын тағамның сапасы |
күн сайын |
Мектеп директоры |
4 |
Тағам дайындау технологиясы |
10 күнде 1 рет |
ФАП меңгерушісі |
5 |
Күнделікті ас мәзірінен тағам дайындау сәйкестігін тексеру |
апта сайын |
Комиссия мүшелері |
6 |
Қоймада өнімдерді сақтаудың температуралық-ылғалдылық режимін сақтау |
күн сайын |
ФАП меңгерушісі |
7 |
Ыдысты, жабдықтарды және мүкәммалды жуу ережесі |
апта сайын |
Мектеп директоры |
8 |
Жүргізілген бас жинаудың сапасы |
апта сайын |
Мектеп директоры |
9 |
Ас блогының персоналын іріңді және басқа да аурулардың болуына тексеру |
күн сайын |
Мектеп директоры ФАП меңгерушісі |
10 |
Ас блогы персоналының медициналық тексеруден өтуі |
жылына 1 рет |
Мектеп директоры ФАП меңгерушісі |
11 |
Директор жанындағы кеңеске, ата-аналар жиналысына комиссия жұмысы бойынша материалдар дайындау |
жыл сайын |
ТЖ ұйымдастырушы |
12 |
Тамақтандыруды ұйымдастыру бойынша есеп дайындау |
ай сайын |
Мектеп директоры |
13 |
Оқушылар мен ата-аналар қауымдастығы арасында тамақтану сапасы туралы сауалнама жүргізу |
жыл сайын |
ТЖ ұйымдастырушы |